ВАШИЯТ 

УСПЕХ Е МОЯТА 

МИСИЯ

Имам опита, знанието, интуицията и най-важното - страстното желание да Ви помогна да промените начина по който изглеждате и се чувствате. 

Защо да се довериш на мен?

Лицензиран
фитнес инструктор
Над  200 
променени клиенти 
Над 20 състезания по културизъм
Над 10 медала от състезания и участия
Здравейте,
казвам се Красимир Петров, роден съм в Казанлък в 1970 г.
Спорта под различни форми присъства в живота ми от юношеските ми години. Първите ми активни занимания бяха по борба в спортната школа в Казанлък, като от този период имам 3 медала от състезания по борба - златен, сребърен и бронзов.
С появата на първите зали започнах  да се занимавам и конкретно с бодибилдинг / културизъм, като едната от двете първи зали в града бе моят бизнес. 

Дълги години се занимавах с търговия като успоредно с това не съм спирал да тренирам и да изграждам тялото си. Започнах да се явявам и на състезания, като по-важните от тях съм изборил по-долу.

Преди около 10 години изоставих всякакви други занимания за да се фокусирам изцяло в бодибилдинга. От тогава и предавам моите знания и опит и на други хора. В кариерата ми на фитнес инструктор съм работил както с напълно начинаещи, така и с бодибилдъри, които съм подготвял за явяване на състезания.

С времето разбирането за важността на храненето стана по-масово и напълно естествено се увеличи и интереса към знанията и опита ми в това отношение. Така плавно и сигурно се увеличи броя хора, които ми се довериха за моделирането не само на външният си вид, но и на общото си здравословно състояние. 
Водещото ми разбиране при работата е че аз и човека срещу мен формираме екип, в който всеки поема своята отговорност и влиза в проекта с личната си експертост. Аз влизам с цялото ми знание и опит, а клиента влиза със страстта си за промяна. Когато това обединение е налице резултатите са гарантирани и са само въпрос на време. 

За да се поддържа тази връзка аз се превръщам в ментор, наставник и ако щете дори в "личен терапевт" на моя клиент. Аз го наставлявам в моментите на слабост, гарантирам правилната методика, предпазвам го от физически контузии и от психологическо "прегряване". 

По-важни състезания:

МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ
Балканско първенство по културизъм 2015г.
2- ро място

НАЦИОНАЛНИ СЪСТЕЗАНИЯ
Национално първенство по културизъм 2014г.
3-то място

Квалификация за национален отбор 2014г.
3-то място

Турнир „MAX POWER" 2013г.
1-во място

Турнир „TREC CUP" 2015г.
3- то място
 

КОНСУЛТАЦИЯ

Контакти

За да започнем комуникация за постигането на Вашите цели моля ползвайте формуляра за безплатна консултация

  • White Facebook Icon

© 2019 Красимир Петров